We Komen voor U koken                                                         Tel. 0617068159

 

Paella's en Tapas Gerechten

PAELLAS GERECHTEN:

 • Paella Marinera - Paella bereid met calamar, gambas, cigalas, kokkels, uien, paprika, knoflook en Bomba rijst.
  13,00 € p.p. 
 • Paella Mixta (catalana) - Paella bereid met vlees en vis. Kip, sepia, grote garnalen, mosselen, uien, paprika. Knoflook, tomaten en Bomba rijst.
  13,00 € p.p.
 • Paella de Carne - Paella bereid met kip en stukjes spareribs of konijn, uien, paprika, knoflook, tomaten, en Bomba rijst.
  12,00 € p.p.
 • Paella Valenciana - Paella bereid met kip en konijn, uien, knoflook, tomaten, saffraan, grote witte bonen, snijbonen en Bomba rijst.
  12,00 € p.p.
 • Paella Vegetariana - Met verse groente uit het seizoen en bomba rijst. 
  12,00 € p.p.

Alle Paella's zijn voor groepen vanaf 10 personen. Al onze paella's zijn 100% gluten vrij. Heeft u een andere allergie, geef dit aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Heeft u speciale wensen dan bespreken wij dit graag met u.

TAPAS GERECHTEN:

Escalivada - Op kolen geroosterde paprika, ui en aubergine. Te combineren met een ansjovis.

Pa amb tomàquetStukje stokbrood met mengsel van tomaat, knoflook en olie. Te combineren met manchego kaas, ambachtelijke worst, fuet, jamón serrano, tortilla de patata y cebolla.

Chistorra - Spaanse pittige worst.

Omdat de paella een maaltijd op zich is raden wij u aan om niet te veel te bestellen. Wij adviseren een gemengde schaal met tapa's wat neer komt op 2 stuks p.p.  prijs: 4,50 € p.p.

Sangría - Eigen gemaakte sangria. 15 € per liter

Overeenkomst:

Reserveer op tijd i.v.m. het bestellen van onze verse producten. Reserveringen staan vast na bevestiging via e-mail en een aanbetaling van 40%. Annuleren is mogelijk tot 10 dagen van uw feest. Annuleert u later wordt de aanbetaling van 40% niet geretourneerd. 

Betaling van het resterend bedrag wordt aan het eind contant of via de pin voldaan.

Vervoerskosten in de kop van Noord Holland zijn inclusief. Buiten de regio brengen wij 0,11 € per kilometer in rekening.

Wij beschikken over een 3 x 3 meter party tent  waarin wij de paella bereiden.